Litt om meg

Jeg er opprinnelig fra Tveit i Kristiansand, men har vært lykkelig Osloborger siden 2004. Da flyttet jeg hit for å studere kunstfoto og har altså blitt værende.

I 2011 mottok jeg svennebrev som fotograf etter 3 år som lærling i et fotostudio og har jobbet som profesjonell fotograf siden. I dag er jeg en av de utvalgte fotografene i Blikkfangerne, et nettverk bestående av de beste bryllupsfotografene i Norge. Det er jeg ganske stolt av!

Etter å ha jobbet som fotograf i noen år nå har jeg fått utforske mange forskjellige sjangre innen faget, og har funnet ut at det jeg liker aller best er å fotografere mennesker og kjærlighet. Det er lite som er så givende enn å få muligheten til å skape noe sammen med dere på den beste dagen deres. 

I tillegg til bryllup fotograferer jeg med glede også både nyfødte, familier og bedriftsportretter.
 

Jeg Fanger de ekte 

Historien deres 

bevar minnene.

er verdt å dokumentere

yeblikkENE

ø

&

RLIGE

Æ

Dere ønsker ekte og levende bilder. Jeg vil at når dere ser på bildene blir dere dratt tilbake til den dagen

Dere har lave skuldre og nyter dagen. Skjer det noe uforutsett er det ikke krise! 

vi er en god match hvis

Dere gjør som dere vil! Planlegg DERES drømmedag, ikke hør på hvordan alle andre mener må feire. 

Jeg er fotografen for dere hvis dere ønsker autentiske og levende bilder som kan leve videre i generasjoner.

Jeg liker ikke å fotografere stive, oppstilte poseringer.
Jeg foretrekker å få fange den ekte, glade, rare, varme, morsomme og unike kjærligheten dere har mellom dere.

Jeg vil fotografere de store øyeblikkene, de små, de stille, de bråkete og alle øyeblikkene inni mellom, de som oppstår mellom dere når dere tror ingen ser.

MIN FILOSOFI

Fortell meg historien deres og la oss skape noe fint sammen!

Jeg traff mitt livs kjærlighet, Andreas, siste året på videregående, og etter 20 år sammen ble vi nå i november foreldre for første gang! Jeg elsker livet vi har skapt sammen og jeg gleder meg til dette nye kapittelet i livet vårt <3

Vi har også en skjønn liten katt, vårt første barn, haha! De vi kjøpte vår nåværende leilighet av spurte om vi kunne tenke oss å overta han, da han ikke trivdes i sitt nye hjem. Det første Andreas gjorde da vi vant budrunden var å sende meg Finn-annonse på kattunger, så vi takket selvsagt ja til det med én gang. Det er et av de smarteste valgene vi har tatt :D

Andre greier jeg liker er å dra på loppisjakt, det er lite som slår et designkupp! Jeg er også ganske glad i å lage mat og det beste jeg vet er pasta. Hjemmelaget er best og serverer du meg Bolognese + god vin får du stjerne i boka!

MINE FAVORITTER

HJEMME

Jeg kommer fra Tveit, ei fin lita bygd rett utenfor Kristiansand. Til tross for at jeg har bodd i Oslo i nærmere 20 år kaller jeg fortsatt Hjemme for hjem.
Jeg hadde det jeg vil kalle en perfekt barndom, ville jeg ha nybakte boller var det bare å løpe gjennom det lille skogsholtet så fikk jeg det hos bestemor og bestefar. Ville jeg leke var det bare å gå gjennom hekken til bestevenninna mi.

Da pappas gamle tante gikk bort fikk jeg jobben å digitalisere de gamle negativene. Det var rørende å se bilder av mine olderforeldre og besteforeldre som ungdommer leve dagliglivet i bygda som jeg kjenner så godt.
 Nå som vi har fått barn kjenner jeg på trangen til å flytte hjem igjen, så lillegutt kan få et like nært forhold til sine besteforeldre, tanter, onkler og søskenbarn som jeg er så heldig å ha.

HVORDAN JEG JOBBER

Jeg syntes det er skikkelig moro å jobbe dokumentarisk. Foruten om portrettene og familiebildene jobber jeg dokumentarisk hele bryllupsdagen, jeg sniker meg rundt og fanger fine øyeblikk jeg ser. Jeg pynter meg litt så jeg blender inn med gjestene og syntes det er veldig hyggelig å mingle og bli kjent med folk. Når det er sagt så er det også viktig for meg å være så diskret som mulig, spesielt ved vielsen og talene under middagen. Det er når dere og gjestene deres ikke merker stort til meg at jeg får fanget de beste øyeblikkene.

Som jeg har nevnt tidligere liker jeg ikke å fotografere stive, oppstilte poseringer. Jeg bruker mye bevegelse i bildene mine og veileder dere gjennom portrettseansen samtidig som vi har det hyggelig sammen. Det at dere har tillit og stoler på meg er viktig! Derfor ønsker jeg alltid å møte dere før booking, så vi kan bli litt bedre kjent og se at kjemien stemmer <3

Amanda & Petter

Tusen takk for at du delte vår dag med oss og foreviget den på en fantastisk måte!
Vi er så glade for å ha valgt akkurat deg som fotograf!

Jeremey & ida

Tusen hjertelig takk for at du bidro til å gjøre vår bryllupsdag uforglemmelig. Bildene er fantastiske og hver gang vi ser på de får vi tilbake følelsene vi hadde 5 august. Vi er 100% fornøyde med arbeidet ditt og vil uten tvil anbefale deg videre!

Lotta & Kristian

Den 6. juli var virkelig et høydepunkt i livet vårt. Tusen takk for at du var med på å gjøre hele helgen fantastisk! Vi setter enormt stor pris på jobben du gjorde og minnene du har foreviget. Tusen takk også for at du var Lottas støttespiller, taleskriver og sjåfør på lørdagen. Ser fram til vi får muligheten til å ha deg som fotograf igjen!

Filip & Siri

Tusen takk for at du tok helt fantastiske bilder i bryllupet vårt! Vi er så fornøyde og takknemlige. Veldig koselig at du ble med på bryllupshelga og bidro til ei flott feiring!

fine folk

fra

ord

gode

jeg vil veldig gjerne høre fra dere og blir veldig glad hvis dere sender meg en mail og forteller litt om hvem dere er og bryllupet dere planlegger
<3

øyeblikk

ekte,
ærlige